Om køreskolen

Teori

Jeg lægger meget vægt på, at alle skal føle sig godt tilpas, da det bevirker optimal indlæring. Teorilokalet er derfor et ”safe place”, hvor der ikke findes dumme spørgsmål.

Undervisningen er tilrettelagt som en kombination af personlig undervisning understøttet af billeder samt teoriprøver via mit computersystem, og en aktiv dialog og samspil mellem mig og jer.

Du vil på mail få tilsendt din egen personlige kode, som giver dig adgang til hjemmesiden, www.koreklar.dk  der gælder i 3 mdr. og kan yderligere forlænges 1 md.

Her har du følgende muligheder for selv at gøre en ekstra indsats, for at få større forståelse af stoffet, og jeg forventer at du:

  • forbereder og/eller repeterer gennemgåede lektioner, hvorefter der kommer en test heri.

  • udnytter muligheden for hjemme at tage evaluerende prøver du også får adgang til.

Via hjemmesiden kan jeg herefter se resultaterne af ovenstående. Det vil give mig et indblik i dit niveau, og give mig mulighed for at tage fat i dine specifikke problemområder, og på den måde sikre at indlæringen bliver optimal for dig.


Praktik

Jeg har følgende køretøjer:

  • For kørekort til bil en Mazda 3 årg. 2005

  • For stort kørekort til MC en Suzuki GS 500 K6 årg. 2006

  • For lille kørekort til MC en Suzuki Marauder GZ 250 K6 årg. 2006

Ved kørsel i bil har jeg i passagersiden kobling, bremse og speeder, da det i starten kan være nødvendigt for mig at bruge disse samt tage fat i rattet.

Ved kørsel på MC kører jeg enten bag dig i bil, og dirigerer dig via radiokontakt, eller sidder som din passager og dirigerer derfra.

Det er vigtigt, at du bliver tryg ved den situation, da den prøvesagkyndige til køreprøven kan vælge at bedømme køreprøven som din passager.